Chile: Alimentos Inocuos Chile: Food Safety

Nuestra meta es promover la inocuidad alimentaria, instando a autoridades, productores y consumidores Latinoamericanos a aportar en la consecución de este objetivo. Our goal is to promote food safety, pushing authorities, producers and latin american consumers to increase their efforts to accomplish this objective.

jueves, 12 de enero de 2017

Multistate Outbreak of Salmonella Oranienburg Infections Linked to Good Earth Egg Company Shell Eggs.

›
Consumers, restaurants, and retailers should not eat, serve, or sell recalled shell eggs distributed by Good Earth Egg Company. How t...
21 comentarios:
martes, 20 de diciembre de 2016

January 13 start new Salmonella control in poultry plants with failing standards

›
Poultry processing plants that do not meet Salmonella control performance standards will have to conduct new follow-up sampling procedu...
viernes, 9 de diciembre de 2016

Resistencia a la insulina, ¿Los probióticos podrían ayudar a prevenirla?

›
Según el consenso de la SOCHED sobre la resistencia a la insulina, 1 de cada 3 chilenos sufre de esta condición, la cual se define como una...
›
Página Principal
Ver la versión web

Colaboradores

  • Angelica Reyes Jara
  • Miriam Troncoso
  • Ninoska Cordero
  • Pilar Sánchez
  • Unknown
  • Álvaro Figueroa O. (ADM)
Con tecnología de Blogger.